Κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας

Οι συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες της CSB Security για να συμβαδίζει πάντα με την εξέλιξη και να λειτουργεί ένα σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που ήδη υλοποίησε και σε αυτές που σχεδιάζει για το μέλλον, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην λειτουργία του και στην ασφάλεια σας.

Η CSB Security μπορεί να σας προσφέρει:

  • Την εμπειρία των στελεχών της στο χώρο της ασφάλειας, με ενεργεί παρουσία από το 1986 έως και σήμερα.
  • Ένα κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας, που συνεχώς διαμορφώνεται και αναβαθμίζεται στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, με συνεχή λειτουργία από το 2006 έως και σήμερα.
  • Τους καλύτερους όρους συνεργασίας της αγοράς σε όλους τους τομείς.
  • Εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών.
  • Εγγυημένη προστασία.
  • Ταχύτατη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς ώστε να έχει πάντοτε ευχαριστημένους συνδρομητές.
  • Υποστήριξη όλων των προτύπων επικοινωνίας (Οι δέκτες μας σήμερα δέχονται σήματα και συνεργάζονται με πάνω από 40 διαφορετικές μάρκες συναγερμών όπως ενδεικτικά αναφέρουμε: pyronix , honeywell, caddx, , napco, electronics line, bosch, siemens, inim, elkron, dsc, paradox, crow, sigma, tecnoalarm, av-gad, teletek, ademco, univel, micron, nova, alarmlock, bentel, satel)

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Ήχου και Εικόνας της CSB Security, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που κυκλοφορούν, στο χώρο της ασφάλειας. Διαθέτει ψηφιακές, αναλογικές και VoIP (Voice Over IP) τηλεφωνικές γραμμές και συνδέεται στο διαδίκτυο με τις υψηλότερες ταχύτητες. Έχει στην κατοχή του μισθωμένες γραμμές μεγάλης χωρητικότητας, με υψηλή ταχύτητα, από 4 διαφορετικούς παρόχους, εκ των οποίων η μία είναι εξωτερικού και μία γραμμή Internet μέσω κινητής τηλεφωνίας. Παρακολουθεί, ελέγχει και αρχειοθετεί σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, χιλιάδες σήματα από συναγερμούς και συστήματα CCTV, που είναι εγκατεστημένα στο χώρους των συνδρομητών της εταιρείας. Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζεται και αξιοποιεί το εκπαιδευμένο προσωπικό της CSB Security, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Έλεγχος πρόσβασης
Άμεση Επέμβαση
Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης
Συναγερμός Παραβίασης
Η CSB Security πιστή στην φιλοσοφία της για ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών ασφάλεια, εναρμονισμένη με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσίες όπως:
Οπτική επιβεβαίωση συναγερμού

Η οπτική επιβεβαίωση συναγερμού πραγματοποιείται από το κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας με το οποίο η CSB Security επιτηρεί On Line την επιχείρησή σας μέσω INTERNET. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε άμεση οπτική επαφή με το χώρο σας όταν εκδηλωθεί συναγερμός, κατά βάση την ώρα που δεν λειτουργεί η επιχείρηση ή κατά την ώρα που λειτουργεί και λάβουμε σήμα κινδύνου από το μπουτόν ληστείας. Η εικόνα που λαμβάνουμε καταγράφεται στους υπολογιστές μας και κατά περίπτωση, παραδίδεται αντίγραφο στον πελάτη και στην Αστυνομία, εφόσον ζητηθεί. Είμαστε από τις λίγες εταιρείες που συσχετίζουμε τον συναγερμό, με την οπτική επιβεβαίωση, έχοντας στην διάθεση μας το βίντεο με την αιτία που προκλήθηκε ο συναγερμός.

Άμεση επέμβαση

Πρόκειται για την υπηρεσία η οποία αποστέλλει περιπολικό όχημα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σε κάθε σήμα συναγερμού, που θα ληφθεί από σύστημα συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου, καθημερινά 365 ημέρες το χρόνο.

Τα οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας και καθοδηγούνται από το κέντρο επιχειρήσεων της CSB Security μέσω ασυρμάτου UHF, στα οποία δίνονται όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες ώστε να γίνει πλήρης και γρήγορος έλεγχος στον προστατευόμενο χώρο. Οι φύλακες έχουν άριστη γνώση της πόλης και της περιφέρειας. Βοηθός τους στο θέμα του εντοπισμού του χώρου που χρήζει άμεσης επέμβασης είναι και ένα προηγμένο σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS) το οποίο είναι εγκατεστημένο στο περιπολικό όχημα.

Σήματα και ενέργειες

Όταν παραβιαστεί ο φυλασσόμενος χώρος τότε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αντιλαμβάνεται τη φύση και τη θέση της παραβίασης και ειδοποιεί άμεσα το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Σε 24ωρη βάση, οι χειριστές παρακολουθούν τη ροή των σημάτων με τη χρήση ειδικού τερματικού εξοπλισμού συνδεδεμένου με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ειδικού λογισμικού. Έτσι αξιοποιούν το κάθε σήμα που λαμβάνουν και προβαίνουν στις απαιτούμενες και ενδεδειγμένες ενέργειες. Οι ενέργειες αυτές διαφέρουν ανάλογα με το κάθε σήμα.

Επίσης, υπάρχουν σήματα διαδικασιών, σήματα ελέγχου, σήματα καλής λειτουργίας. Ο κάθε συνδρομητής μπορεί ελεύθερα να επιλέξει ποια από τα σήματα του συστήματος ασφαλείας θα λαμβάνονται στο 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων.

Μέσω του υπολογιστή, ο κάθε χειριστής γνωρίζει άμεσα και με ακρίβεια τη διεύθυνση και τη θέση του φυλασσόμενου χώρου του συνδρομητή μας και έτσι υποδεικνύει και κατευθύνει ταχύτατα και με ακρίβεια τα περιπολικά, τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά οχήματα. Όλες οι ενέργειες και οι χρόνοι αντίδρασης καταγράφονται και είναι στη διάθεση του συνδρομητή κατόπιν αιτήματος.

Εναλλακτική επικοινωνία

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της CSB Security διαθέτει επίσης σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας, είτε μέσω ασύρματης επικοινωνίας, είτε μέσω κινητής τηλεφωνίας, είτε μέσω δικτυακής (IP) τεχνολογίας με τα εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας. Δίδεται έτσι η δυνατότητα, όπου υπάρχει εγκατεστημένο το απαραίτητο υποσύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας μέσω κυψελοειδούς ή δικτυακής τεχνολογίας, να υπάρχει διπλή ακόμα και τριπλή κάλυψη επικοινωνίας, άρα και πληρέστερης και ασφαλέστερης ζεύξης. Έτσι, σε οποιαδήποτε περίπτωση διακοπής της επίγειας (ΟΤΕ) τηλεφωνικής γραμμής, παρέχεται η δυνατότητα απρόσκοπτης επικοινωνίας των συστημάτων με το Κέντρο Λήψης Σημάτων και διενεργούνται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες διαχείρισης.

Επειδή κάθε λεπτό μετράει...

Διαθέτουμε σύστημα αντί jamming το οποίο αναλαμβάνει την αποστολή σημάτων μέσω του GPRS στο κεντρικό σταθμό καθώς και σήματος Keep Alive ανά 1 λεπτό με ταυτοποίηση συσκευής σε 3 σήμεια, ώστε σε περίπτωση Jammer – Blinder – Mimo να γίνετε αντιληπτό από το Κ.Λ.Σ. αμέσως.

Διαθέτει 5 εξόδους για τηλεχειρισμούς και 8 εισόδους Alarm. Συνεργάζεται με την πλατφόρμα PITHAGORAS και είναι δυνατός ο χειρισμός του μέσω Web από την εφαρμογή μας Remote Control με δυνατότητα να γίνονται επανεκκινήσεις και χειρισμοί σε ups – inverters reset – on/off Alarm – φώτων και γενικά ότι κριθεί απαραίτητο να το χειριστούμε από μακριά χωρίς κόστος sms και με άμεση επιβεβαίωση.

Η ασφάλεια σας είναι η ειδικότητα μας

Το ποιο σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων - 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο, φροντίζει για την ασφάλεια σας!

Οχήματα Επέμβασης

Οπτική Επιβεβαίωση

Υποστήριξη 24/7/365

Μετάδοση του σήματος Ευρωστίας (HeartBeat) μέσω GPRS ανά - 60 δευτερόλεπτα

Δεν είστε σίγουρος ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;