Περιμετρική ασφάλεια

Πως λειτουργεί?

Η περιμετρική προστασία είναι η εξωτερική κάλυψη ενός κτηρίου, ενός σπιτιού, ή ενός γενικά περιφραγμένου χώρου. Η επιτυχία των συστημάτων περιμετρικής ασφάλειας, είναι ότι ενεργοποιούν το σύστημα του συναγερμού όταν οι επιτήδειοι εισβολής βρίσκονται σε απόσταση από τον κύριο προστατευόμενο χώρο. Όσο συντομότερα ένα σύστημα ασφάλειας αντιληφθεί την ύπαρξη ενός μη εξουσιοδοτημένου προσώπου, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι. Οι συσκευές ανίχνευσης εξωτερικών χώρων και περιμετρικής προστασίας, αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας.
Η CSB security αναλαμβάνει την εξειδικευμένη μελέτη κάθε είδους χώρου και την εγκατάσταση συστημάτων με υλικά διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα για όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος. Για την περιμετρική ασφάλεια χρησιμοποιούμε δέσμες υπέρυθρων η μικρό κυματικά ραντάρ εξωτερικού χώρου, τα οποία δεν επηρεάζονται από βροχή, ομίχλη, πάγο, μικρά φυτά και μικρά ζώα.
Προστατεύστε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τελευταίας τεχνολογίας μέσα ανίχνευσης, τα οποία προλαμβάνουν κάθε κακόβουλη ενέργεια.

Δεν βρήκατε αυτό που χρειάζεστε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για δημιουργήσουμε ένα πακέτο κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες!