Ασφάλεια φωτοβολταϊκών συστημάτων

Πως λειτουργεί?

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία της φωτοβολταϊκής σας μονάδας. Ένα σύστημα συναγερμού για την προστασία μιας ανεξαρτήτου μεγέθους φωτοβολταϊκής επένδυσης, αποτελείται από την περιμετρική προστασία, την προστασία των φωτοβολταϊκών πλαισίων και την οπτική κάλυψη. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας για φωτοβολταικά συστήματα θα πρέπει να καλύπτει σωστά την περιμετρική ασφάλεια με την χρήση δεσμών σε συνδυασμό με μικροκυμματικούς ανιχνευτές, την ασφάλεια των φωτοβολταϊκών πλαισίων με την χρήση οπτικών ινών, την οπτική κάλυψη του χώρου με την χρήση καμερών και την σύνδεση και επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας, το οποίο αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία του χώρου καθώς και την επίβλεψη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από τις καιρικές συνθήκες.
Η CSB Security χρησιμοποιώντας την εμπειρία της και την υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας, είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις, οι οποίες καλύπτουν στο 100% τις σύνθετες ανάγκες μίας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, ανεξαρτήτου μεγέθους, τοποθεσίας και χώρου!

Έλεγχος απόδοσης λειτουργίας φωτοβολταϊκού

Με την βοήθεια του 3G μπορεί να συνδεθεί στο Web box της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης ο διαχειριστής για να ενημερωθεί για την απόδοση και την λειτουργία της φωτοβολταϊκής μονάδας!

Πρόσβαση από παντού
Επιτήρηση

Παρακολούθηση 24/7

Το σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων είχου και εικόνας της CSB Security, είναι σε θέση να επιτηρεί όλη την λειτουργία μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης και να σας ενημερώνει για κάθε δυσλειτουργία. Έχουμε την δυνατότητα να χειριστούμε απομακρυσμένα το σύστημα του συναγερμού, χωρίς να χρειάζεται να είστε παρών ή να δίνεται κλειδια και κωδικούς πρόσβασης σε ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες. Σε κάθε συμβάν, υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής βίντεο και φωτογραφιών, τα οποία είναι στην διάθεση σας με ένα απλό e-mail.

Δεν βρήκατε αυτό που χρειάζεστε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για δημιουργήσουμε ένα πακέτο κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες!