Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Πως λειτουργεί?

Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης μας δίνουν τη δυνατότητα επιτήρησης ενός προστατευόμενου χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού) από παντού και κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιτρέπουν την καταγραφή παράνομων ενεργειών και την αξιολόγηση του κινδύνου που ενέχουν αυτές.
Αποτελούνται από τις κάμερες (αναλογικές ή ψηφιακές) που συνδέονται σε ένα σύστημα καταγραφής (DVR). Τα συστήματα αυτά καταγράφουν εικόνα και ήχο όλο το 24ωρο, παρέχοντας την δυνατότητα αναπαραγωγής ζωντανής ή καταγεγραμμένης εικόνας ανά πάσα στιγμή σε τοπικά συνδεδεμένο μόνιτορ ή μέσω δικτύου και του Internet, στον υπολογιστή, σε smartphone ή tablet.
Αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία μας και υλικά από τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο μπορούμε να δημιουργήσουμε συστήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας είτε μεμονωμένης τεχνολογίας, είτε σε συνδυασμό τεχνολογιών ip, cvi και αναλογικές. Επίσης μπορούμε να αναβαθμίσουμε την υπάρχουσα αναλογική εγκατάσταση σε νέας τεχνολογίας hd με χρήση της υπάρχουσας καλωδίωσης. Μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη παρακολούθηση ζωντανής ή καταγεγραμμένης εικόνας από τον υπολογιστή, το smartphone, το tablet χρησιμοποιώντας την σύνδεση Internet του χώρου.

Έλεγχος τις υγείας του καταγραφικού σας 24/7/365

Με την εφαρμογή CSB Watcher,είμαστε σε θέση να ελέγχουμε 24 ώρες την μέρα το καταγραφικό σας και τις κάμερες σας για: προβλήματα σκληρού δίσκου, συνδεσιμότητας με το ίντερνετ, απώλεια εικόνας, απώλεια καμερών και για ότι άλλη βλάβη μπορεί να δημιουργηθεί!

Εποπτεία
Επιτήρηση

Παρακολούθηση 24/7

Το σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων είχου και εικόνας της CSB Security, είναι σε θέση να επιτηρεί, τους χώρους στους οποίους έχετε δώσει εσείς πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα. Σε κάθε συμβάν, υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής βίντεο και φωτογραφιών, τα οποία είναι στην διάθεση σας με ένα απλό e-mail.

Δεν βρήκατε αυτό που χρειάζεστε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για δημιουργήσουμε ένα πακέτο κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες!